Maatwerkmeubilair

Multifunctioneel gezondheidscentrum

Het Gezondheidscentrum Wilhelminapier in Rotterdam wordt in het voorjaar van 2018 geopend in het gebouw Boston & Seattle aan de noordzijde van de Wilhelminapier. Momenteel worden alle voorbereidingen getroffen voor een multifunctioneel gezondheidscentrum waar men vanaf het voorjaar 2018 terecht kan voor zorg en welzijn.

Haklander interieurbouw heeft al het maatwerkmeubilair in het gezondheidscentrum, ontworpen door Martin Timmerman, van OOK architecten, geleverd en gemonteerd.

Privacy & hygiëne

Er werden hoge waarden gesteld op akoestisch vlak. Ook hygiëne en privacy hebben een grote rol gespeeld in de uitvoering van dit centrum.

Interieur met natuurlijke uitstraling

Er is gekozen voor materiaal met natuurlijke tinten. Het fantastische uitzicht op het water, de hoge plafonds en het vele glas zorgen voor een lichte sfeer.

De interieuwbouwer

in de zorgsector

Als zorginstelling draagt u de verantwoordelijkheid voor het welzijn van uw patiënt of bezoeker. Een vertrouwd gevoel geven tijdens een eerste kennismakingsgesprek is van essentieel belang. Haklander Interieurbouw is ervan overtuigd dat de inrichting van uw ruimtes daar een belangrijke rol inneemt.

Benieuwd wat Haklander Interieurbouw voor uw gezondheidscentrum kan betekenen? Lees er meer over op onze pagina speciaal gericht op de zorgsector

Info

Locatie Rotterdam
Oplevering Voorjaar 2018
Opdrachtgever Gezond op Zuid & OOK architecten
Rol Haklander Turnkey interieurbouw
 
Werkzaamheden

Kasten
Wanden
Tafels
Ombouw
Bali / receptie

Foto's van deze locatie