Interieurbouwer binnen zorginstellingen

Bekend met normeringen

Binnen de zorgsector is de kwaliteit van zorg een belangrijk en veelbesproken aspect. Net als de hygiëne binnen de sector.

Als zorginstelling draagt u de verantwoordelijkheid voor het welzijn van uw patiënt of bezoeker. Een vertrouwd gevoel geven tijdens een eerste kennismakingsgesprek is van essentieel belang. Haklander Interieurbouw is ervan overtuigd dat de inrichting van uw ruimtes daar een belangrijke rol inneemt.

 

Interieurbouwer binnen zorginstellingen

Belangrijke aspecten waaraan wij voldoen:

  • Wij zijn bekend met de wettelijke normeringen.
  • Wij houden rekening met ergonomische belangen.
  • Wij hebben veel ervaring binnen de zorgsector.
  • Wij staan voor uiteenlopende Turnkey projecten.
  • Wij werken met een hecht team en een modern machinepark.

Op jonge leeftijd krijgt men al te maken met zorg, dat begint veelal in het ziekenhuis of op de peuterspeelzaal. Gevolgd door school, bezoekjes naar de tandartsenpraktijk, huisartsenpraktijk of praktijk voor fysiotherapie. En bij het ouder worden krijgen veel mensen te maken met ouderenzorg binnen verzorgingstehuizen, bejaardentehuizen of ziekenhuizen.

 

Ervaren interieurbouwer zorgsector

Door onze jaren lange interieurbouw ervaring binnen de zorgsector, zijn wij bekend geraakt met de wettelijk gestelde normeringen en de belangen van ergonomie. Uiteraard houden wij rekening met deze gestelde eisen, ook rondom hygiëne. Samen met u denken wij mee in het welbevinden van uw patiënt of bezoeker.

Benieuwd wat wij voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Interieurbouwer binnen zorginstellingen projecten

Meer tastbare belevingen