Meubelmakerij

Van stukwerk tot project

Met een high tech machinepark zijn wij over op 80 procent automatisering. Opdrachten kunnen eenvoudiger en efficiënter worden uitgevoerd. De doorlooptijd van onze productie is beperkt tot maximaal acht weken en de kans op fouten met 75% verminderd. Haklander Interieurbouw garandeert continuïteit en leverbetrouwbaarheid, of dat nu gaat om kleine of grote projecten.

Vakbekwaam

en dat al 25 jaar

Haklander Interieurbouw is specialist in het produceren en monteren van meubels, van stukwerk tot gerenommeerd project. We voeren al onze werkzaamheden uit in onze eigen fabriek in Harderwijk. Onze montagewerkzaamheden worden uitgevoerd bij u op locatie, door onze eigen interieurbouwmonteurs.
Haklander is al ruim 25 jaar actief als interieurbouwer. De afgelopen jaren groeide het interieurbouwbedrijf uit tot een zeer vakkundig en bloeiend bedrijf dat werkt voor de Retail, Zorg, Horeca en B2B. Ons werk is o.a. terug te vinden in hotels, praktijken, kantoren en winkels.
Erik Hop en Cornelis de Kruijf werken dagelijks aan een vooruitstrevende organisatie, dat haar opdrachtgevers deskundig en professioneel bedient.

Van low tech

naar high tech

Met de aanschaf van onze nieuwe CNC Nesting machine in combinatie met een platen vacuüm systeem, zijn wij over op 80 procent automatisering van onze werkzaamheden. De nieuwe en bestaande machines zorgen ervoor dat grotere opdrachten efficiënter en eenvoudiger worden uitgevoerd. Naast het bijkomend voordeel dat menselijke fouten nihil zijn geworden is het ook ergonomisch verantwoord. Onze medewerker kunnen zich nu nog meer richten op de kwaliteitseisen van het project, de doorlooptijd, de afwerking en montage van uw meubels.

Interieurbouw door

ervaren monteurs

Haklander Interieurbouw werkt uitsluitend met eigen monteurs. Door de jaren heen is er een hecht team ontstaan met een dosis interieurbouw ervaring. De meesten van hen zijn al geruime tijd bij ons in dienst en leiden onze jonge vakmannen op tot ervaren interieurbouwers. Wij zijn erg zuinig op onze medewerkers, want zonder hen hebben we geen bestaansrecht.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

DUURZAAM MATERIAAL

Wij maken graag gebruik van duurzame materialen met een verantwoord bosbeheer.

Daarnaast maken wij in onze fabriek gebruik van een stofzuiveringsinstallatie. Deze installatie werkt mee aan het schoonhouden van de lucht en draagt zorg voor het welzijn van onze eigen medewerkers en de natuur.

Benieuwd waar wij dagelijks aan werken?

Wat klanten zeggen