Interieurbouw projecten

tevreden opdrachtgevers

Haklander interieurbouw werkt elke dag met erg veel enthousiasme aan de meest uiteenlopende projecten. Onderstaand tonen wij met trots een kleine selectie van de door ons gerealiseerde interieurbouw projecten.

Interieurbouwproject Knab Amsterdam

Een Scandinavische uitstraling met natuurlijke en stoere elementen gecombineerd. Het open ontwerp draagt bij aan een transparante werksfeer. Verder is er voor de akoestiek veel stof en Kurk gebruikt.

Bekijk project

Stichting de Tussenvoorziening Utrecht

Het gebruik van verschillende materialen als hout, leer en staal zorgt ervoor dat men zich waant in een huiselijke kantoorruimte.

Bekijk project

Kantoormeubilair Van Asselt accountants Amersfoort

Van Asselt kan met een gerust hart hun medewerkers en klanten verwelkomen. Het kantoormeubilair en de fraaie inrichting zorgen voor een “thuis” gevoel.

Bekijk project

Interieurbouw gezondheidscentrum in Rotterdam

Er is gekozen voor materiaal met natuurlijke tinten. Het fantastische uitzicht op het water, de hoge plafonds en het vele glas zorgen voor een lichte sfeer.

Bekijk project

Maatwerk interieur Project Moore Advocaten Amsterdam

Rechtvaardigheid en ethiek zijn de drijfveren van de advocaten, dat zie je terug in het kantoorinterieur.

Bekijk project

Hotelinterieur VIA Hotel in Diemen

De jonge Britse hostelketen VIA zet met een vestiging in Diemen voet op Nederlandse bodem. Sheryl Leysner heeft een kleurig en inspirerend interieur ontworpen, Haklander heeft de realisatie van al het interieurbouwwerk verricht.

Bekijk project