Interieurbouw projecten

tevreden opdrachtgevers

Haklander interieurbouw werkt elke dag met erg veel enthousiasme aan de meest uiteenlopende projecten. Onderstaand tonen wij met trots een kleine selectie van de door ons gerealiseerde interieurbouw projecten.

Maatwerkmeubels voor Informatie Knooppunt Zorgfraude

Met veel verschillende maatwerkmeubels en wanden toverden we – in opdracht van Studio VIX – het nieuwe kantoorpand van Informatie Knooppunt Zorgfraude (IKZ) om tot een inspirerende werkomgeving.

Bekijk project

Meubelmaatwerk voor Mobiquity Amsterdam

Voor het kantoor van Mobiquity in Amsterdam leverde Haklander interieurbouw – naar uitvoering van het ontwerp van OOKarchitecten – op maat gemaakte meubels, die uiteraard geplaatst werden door onze eigen monteurs. Ook verzorgden we de (glas)wanden.

Bekijk project

Kantoorinrichting voor CliniClowns in Amersfoort

In opdracht van OOK Architecten, die verantwoordelijk is voor het ontwerp voor de binnenzijde van het kantoor en de voorgevel van het gebouw, leverde Haklander interieurbouw een diversiteit aan maatwerkmeubilair en plaatsten we (glas)wanden en kozijnen.

Bekijk project

Meubelmaatwerk Arma Keukens en Sanitair Nunspeet

De showroom van Arma Keukens laat zich kenmerken door een stijlvolle inrichting. Er is gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen: groen, eikenhout, staal en beton.

Bekijk project

Turnkey verbouwing Qelp Amsterdam

De gepassioneerde, open en ontspannen mentaliteit van de organisatie zijn zichtbaar gemaakt in het kantoorinterieur.

Bekijk project

Rosa Spier Huis in Laren opgeleverd

Een interieur waarin kunst & cultuur wordt geademd, van fijn en stijlvol materiaal.

Bekijk project

Renovatie monumentale woonboerderij Amersfoort

Aan een landweg in het buitengebied van Amersfoort staat een monumentale boerderij naar een ontwerp van OOK architecten. De bestaande woonboerderij en bijgebouwen zijn volledig gerenoveerd. Het geheel is getransformeerd tot een prachtige familiewoning.

Bekijk project

Herinrichting collegezaal AMC Amsterdam | Meubelmaatwerk

De herinrichting van deze collegezaal speelt in op de nieuwe, beweeglijke en interactieve onderwijsvorm voor deze zaal. Het ontwerp benadrukt de kwaliteiten en eigenschappen van de zaal met behulp van belijning en kleurtoepassing.

Bekijk project

Interieurbouwproject Knab Amsterdam

Een Scandinavische uitstraling met natuurlijke en stoere elementen gecombineerd. Het open ontwerp draagt bij aan een transparante werksfeer. Verder is er voor de akoestiek veel stof en Kurk gebruikt.

Bekijk project

Stichting de Tussenvoorziening Utrecht

Het gebruik van verschillende materialen als hout, leer en staal zorgt ervoor dat men zich waant in een huiselijke kantoorruimte.

Bekijk project

Kantoormeubilair Van Asselt accountants Amersfoort

Van Asselt kan met een gerust hart hun medewerkers en klanten verwelkomen. Het kantoormeubilair en de fraaie inrichting zorgen voor een “thuis” gevoel.

Bekijk project

Interieurbouw gezondheidscentrum in Rotterdam

Er is gekozen voor materiaal met natuurlijke tinten. Het fantastische uitzicht op het water, de hoge plafonds en het vele glas zorgen voor een lichte sfeer.

Bekijk project

Maatwerk interieur Project Moore Advocaten Amsterdam

Rechtvaardigheid en ethiek zijn de drijfveren van de advocaten, dat zie je terug in het kantoorinterieur.

Bekijk project

Hotelinterieur VIA Hotel in Diemen

De jonge Britse hostelketen VIA zet met een vestiging in Diemen voet op Nederlandse bodem. Sheryl Leysner heeft een kleurig en inspirerend interieur ontworpen, Haklander heeft de realisatie van al het interieurbouwwerk verricht.

Bekijk project