Interieurbouw voor winkels

Passende winkelinrichting

Visual merchandising, beleving en routing spelen een belangrijk rol in het koopgedrag van uw klanten. Het is van groot belang om uw winkelinrichting daarop aan te laten sluiten. Haklander Interieurbouw werkt aan de meest uiteenlopende interieurbouwprojecten ook binnen de Retail sector. Van de voorzijde van het project, tot en met de oplevering zijn wij in staat uw interieurbouwproject uit te voeren.

Interieurbouw voor winkels

Hoe doen wij dat?

  • Dat begin bij een deskundig advies.
  • Gevolgd door een plan van aanpak.
  • Met kwalitatief tekenwerk.
  • Productie door high tech machines in onze eigen fabriek.
  • Montage door eigen interieurbouwers op uw locatie.

Beleving voor winkelend publiek

Verlaat het winkelend publiek uw kledingwinkel met een volle shoppingbag? Als interieurbouwer binnen de Retail denken wij graag mee als het gaat om de beste inrichting van uw winkel. Routing, branding, verlichting, beleving en het verlengen van de verblijfsduur zijn de uitgangspunten bij elke Retail verbouwing.

Haklander Interieurbouw bezuinigt niet op materiaalsoorten en werkt met FSC en PEFC gecertificeerd hout. Op onze “Over ons” pagina leest u daar meer over.

Lean planning

Onze samenwerkingspartners bestaan uit architecten, aannemers en onderaannemers. Samen werken wij aan het beste eindresultaat zonder uitloop van planning of bouwtijd. Wij hebben ervaring om volgens “Lean planning” te bouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of kijkt u eens rustig naar onze gerealiseerde winkelprojecten binnen de Retail.

Interieurbouw voor winkels projecten

Meer tastbare belevingen