Specialist in kantoorinrichting

Fijne en duurzame werkplek

Werken in representatieve kantoorruimtes die uw identiteit ademen. Het is niet alleen een visitekaartje, maar het heeft ook effect op de productiviteit van uw medewerkers. Van de voorzijde van het project tot en met de oplevering zijn wij in staat uw interieurbouwproject uit te voeren. Wij werken dagelijks aan de meest uiteenlopende kantoorinrichtingen, veelal op basis van “Lean planning”. Uw meubels worden op maat gemaakt en geplaatst door onze eigen monteurs.

Specialist in kantoorinrichting

Hoe doen wij dat?

  • Dat begin bij een deskundig advies.
  • Gevolgd door een plan van aanpak.
  • Met kwalitatief tekenwerk.
  • Productie door high tech machines in onze eigen fabriek.
  • Montage door eigen interieurbouwers op uw locatie.

Onze (ver)bouw kennis reikt verder

Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen, omdat zij willen voldoen aan duurzame leefregels of te maken hebben met wet- en regelgeving. Haklander Interieurbouw werkt met kwalitatief en duurzaam materiaal. Wij maken gebruik van FSC en PEFC gecertificeerd hout: dat staat voor minder bomen kappen en minder co2 uitstoot. Vraagt u vrijblijvend naar de subsidie mogelijkheden.

Prefab onderdelen en lean planning

Onze meubels worden voor u op maat gemaakt en geplaatst door onze eigen monteurs. De interieurbouwer vanuit de productie, draagt ook zorg voor de montage. Wij werken veelal met prefab onderdelen, geproduceerd in onze eigen fabriek. Prefab onderdelen maken een kortere montagetijd mogelijk.

Onze samenwerkingspartners bestaan uit architecten, aannemers en onderaannemers. Samen werken wij aan het beste eindresultaat zonder uitloop van planning of bouwtijd. Wij hebben ervaring om volgens “Lean planning” te bouwen.

Deel uw interieurbouwproject vrijblijvend met Haklander, wij helpen u graag verder!

Specialist in kantoorinrichting projecten

Meer tastbare belevingen