Vacature

Werkvoorbereider interieurbouw

Haklander Interieurbouw is op zoek naar een werkvoorbereider interieurbouw. Ter uitbreiding van een stevige en gemotiveerde team in Harderwijk. 

Elke dag werken aan de meest uiteenlopende opdrachten, in een informele, groeiende en moderne organisatie. Hieronder vind je uitgebreide informatie met betrekking tot de vacature.

Vakbekwaam

en dat al 25 jaar

Haklander Interieurbouw is specialist in het produceren en monteren van meubels, van stukwerk tot gerenommeerd project. We voeren al onze werkzaamheden uit in onze eigen fabriek in Harderwijk. Onze montagewerkzaamheden worden uitgevoerd bij u op locatie, door onze eigen interieurbouwmonteurs.
Haklander is al ruim 25 jaar actief als interieurbouwer. De afgelopen jaren groeide het interieurbouwbedrijf uit tot een zeer vakkundig en bloeiend bedrijf dat werkt voor de Retail, Zorg, Horeca en B2B. Ons werk is o.a. terug te vinden in hotels, praktijken, kantoren en winkels.

Functie

omschrijving

Als werkvoorbereider bezit je een stevige technische basis binnen onze branche, interieurbouw en bereid deze kennis d.m.v. eventuele scholing te vergroten. Jij bent een belangrijke schakel in het team (zoals alle collega’s) en dat mag gevoeld worden. Collega’s op de werkvloer weet je op een juiste en gemotiveerde manier aan te sturen. 

We werken niet voor, maar met de klant; met een oplossingsgerichte instelling en altijd voor het beste eindresultaat. 

Jij bezit kennis van 3D CAD programma’s, voor het maken van 3D werktekeningen en het aansturen van de CNC machine.

Bij voorkeur ervaring met Vectorworks en daarnaast ervaring met B-Solid.

Je werk met

ervaren monteurs en machines

Haklander Interieurbouw werkt uitsluitend met eigen monteurs. Door de jaren heen is er een hecht team ontstaan met een dosis interieurbouw ervaring. De meesten van hen zijn al geruime tijd bij ons in dienst en leiden onze jonge vakmannen op tot ervaren interieurbouwers. Wij zijn erg zuinig op onze medewerkers, want zonder hen hebben we geen bestaansrecht.

Met de aanschaf van onze nieuwe CNC Nesting machine in combinatie met een platen vacuüm systeem, zijn wij over op 80 procent automatisering van onze werkzaamheden.

Laat het ons vandaag nog

weten of jij deze uitdaging ziet zitten

Wij zien erg uit naar je reactie. Je kan n.a.v. deze vacature contact opnemen met Cornelis de Kruijf. Of bel gerust op 0341-430767.