Stichting de Tussenvoorziening Utrecht

interieur met karakter

Brains + Bricks uit Bussum biedt oplossingen voor het inrichten van zakelijke interieurs en kantoren. Interieurs die uw ruimtes aantrekkelijk maken. Een aantrekkelijk interieur versterkt namelijk uw identiteit.

In opdracht van Brains + Bricks heeft Haklander interieurbouw een maatwerk interieur geleverd. Het interieur voor Stichting de Tussenvoorziening Utrecht.

Retro en modern

Het karakter van het interieur wordt gekenmerkt door de stijlen retro en modern. Het gebruik van verschillende materialen als hout, leer en staal zorgt ervoor dat men zich waant in een huiselijke kantoorruimte.

Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt voor een huiselijke uitstraling.

Kantoormeubels op maat

Zo wil iedereen toch ontvangen worden, in deze representatieve kantoorruimte. Haklander interieurbouw heeft de receptie volledig op maat gemaakt. Naast de receptie hebben we ook het meubilair bij de entree, op de kantoren en in de kantine op maat gemaakt: tafels met stalen onderstel.

Van stukwerk tot project

Haklander interieurbouw helpt graag

Met een high tech machinepark zijn wij over op 80 procent automatisering. Opdrachten kunnen eenvoudiger en effici├źnter worden uitgevoerd. De doorlooptijd van onze productie is beperkt tot maximaal acht weken en de kans op fouten met 75% verminderd. Haklander Interieurbouw garandeert continu├»teit en leverbetrouwbaarheid, of dat nu gaat om kleine of grote projecten.

Info

Locatie Utrecht
Oplevering Q1 2018
Opdrachtgever Brains + Bricks
Rol Haklander Maatwerk interieurbouw
 
Werkzaamheden

Balie/ receptie
Tafels met stalen onderstellen
Pantry
Entree meubels
Gestoffeerde banken

Foto's van deze locatie