Renovatie

Luxe woonboerderij

Wanneer OOK Architecten ons benaderd voor de renovatie van een monumentale woonboerderij van bijzondere omvang en allure, maken wij een uitzondering voor het aannemen van een particulier project.

Deze projectenpagina maakt duidelijk waarom wij de opdracht met veel enthousiasme hebben aangenomen en uitgevoerd.

Natuurlijke materialen

Massief eiken is een prachtig materiaal voor een woonkeuken met veel allure. Door het eikenhout zwart te spuiten krijgt de keuken een nog robuustere uitstraling. Het werkblad laten we op de binten van de boerderij vallen.

De keuken past volledig in het ontwerp van de gehele woonboerderij en laat de details van de boerderij mooi zien. Een goed voorbeeld van maatwerk binnen een bestaande woning.

De renovatie van deze boerderij onderstreept de kracht van natuurlijke materialen als hout, staal en glas. De natuurlijke materialen gaan goed samen met de typologische kenmerken van een boerderij. Een interieur van hoge klasse.

Maatwerkmeubels voor elke ruimte

Haklander interieurbouw heeft de boerderij verder voorzien van o.a. stalen (buiten)deuren, badkamermeubels, trap, kastenwanden, slaapkamermeubels, een stalen buitenkeuken en een wijnklimaatkast. 

Info

Locatie Amersfoort
Oplevering 2019
Opdrachtgever OOK architecten
Rol Haklander Hoogwaardig meubelmaatwerk
 
Werkzaamheden

Keuken met eiland;
kastenwand met wijnklimaatkasten;
voorraadkast stellingen;
garderobe;
toilet meubel;
wasruimte;
buitenkeuken
kleedkamer;
bed;
badkamermeubels.

Foto's van deze locatie