Maatwerkmeubels voor Rosa Spier Huis Laren

door Haklander Interieurbouw

In opdracht van Melior real estate en naar het ontwerp van Sheryl Leysner heeft Haklander Interieurbouw diverse maatwerkmeubels geleverd en geplaatst in het Rosa Spier Huis.

Draaibare kunstelementen, een getegelde bar in het galeriecafé, de theatermeubels, een postvakkenkast, verschillende podia, het koffiemeubel, de uitgiftebar,  een prachtige entree en functionele garderobe.

Een geslaagd project, waar we met recht trots op zijn.

Bijzonder huis

Het Rosa Spier Huis beschikt over culturele voorzieningen die het mogelijk maken dat bewoners hun leven lang kunst kunnen maken en delen. 

Het Rosa Spier Huis is een woon- en werkgemeenschap voor kunstenaars en wetenschappers en heeft een woonruimte voor in totaal 137 bewoners.

Kunst & cultuur

Het huis beschikt over verschillende privéateliers die men kan huren en een gezamenlijk atelier voor workshops of gezamenlijke activiteiten op het gebied van kunst en cultuur.

De aanwezige theater-, concertzaal biedt plaats aan 150 bezoekers en heeft 10 rolstoelplaatsen. Verder tref je in het huis een galeriecafé, expositieruimte, een (kunst)bibliotheek en diverse muziekstudio’s.

Info

Locatie Laren
Oplevering Eind 2019
Opdrachtgever Melior real estate & Sheryl Leysner
Rol Haklander Maatwerkmeubels
 
Werkzaamheden

Balie entree, garderobe, theatermeubel, podia, koffiemeubel, uitgiftemeubel, postvakkenkasten, bibliotheek refurbished.

Foto's van deze locatie