Kantoorinrichting Project Moore Advocaten

door Haklander Interieurbouw

In november 2017 is Haklander gestart met het maatwerkmeubilair voor het interieur van Project Moore Advocaten in Amsterdam. Een Amsterdams advocatenkantoor dat zich richt op IT-recht en privacy. 

Dankzij de samenwerking met Martin Timmerman van OOKARCHITECTEN, interieur ontwerper en de inzet van onze meubelmakers, monteurs en prefab werkwijze is het project in drie maanden gerealiseerd. 

Natuurlijk en duurzaam interieur

Rechtvaardigheid en ethiek zijn de drijfveren van de advocaten, dat zie je terug in het kantoorinterieur. Een interieur met natuurlijke en duurzame materialen. Strak en gedetailleerd afgewerkt.

Massief materiaal en gedetailleerde afwerking

De grootste uitdaging was misschien wel het werken met massieve materialen in combinatie met de gedetailleerde afwerking. De vele details maken het bewerkelijk, maar het resultaat van de afbouw is fantastisch. 

Alles is prefab gefabriceerd en op locatie gemonteerd. Dat was een hele uitdaging, maar het heeft de doorlooptijd van het project aanzienlijk verkleint. 

Het was een

gerenommeerd interieurbouw project

Haklander interieurbouw heeft genoten van dit turnkey interieurbouw project in Amsterdam. Vanuit Haklander hebben wij de fabricage en montage van het interieur verzorgd, met twee ervaren meubelmakers en drie monteurs.

Het project is prefab (vooraf) gefabriceerd en op locatie gemonteerd. Dat was een hele uitdaging. De meubels waren in al fabricage, voor oplevering van de kantoorruimte. 

Het project is gerealiseerd in een doorlooptijd van drie maanden. 

“We zijn het meest trots op de gedetailleerde afwerking van het maatwerkmeubilair. Helemaal gezien het massieve materiaal waarmee is gewerkt”: aldus Cornelis de Kruijf (mede-eigenaar Haklander Interieurbouw). 

Info

Locatie Hamerstraat 19 te Amsterdam
Oplevering Januari 2018
Opdrachtgever OOKArchitecten en Moore advocaten
Rol Haklander Turnkey interieurbouw
 
Werkzaamheden

Maatwerk hoog laag bureaus
Glaswanden
Maatwerkbanken
Akoestische stoffering
Zwevende pantry’s
Handgemaakte messing verlichting
Eiken trap
Douche en toiletruimten
Lockers
Los meubilair
Bouwkundige wanden
Gietvloerafwerking
Sloop met constructieve sparingen

Foto's van deze locatie