Kantoormeubilair voor Van Asselt accountants

Amersfoort

In het voorjaar van 2018 heeft Haklander interieurbouw het kantoormeubilair voor Van Asselt accountants gerealiseert. De kantoorinrichting van het accountantskantoor uit Amersfoort is stoer en sfeervol. De groene accentkleur in het interieur zorgt voor herkenbaarheid als het gaat om de bedrijfsidentiteit en geeft een frisse uitstraling.

Een representatieve kantoorruimte

Van Asselt kan met een gerust hart hun medewerkers en klanten verwelkomen. Het kantoormeubilair en de fraaie inrichting zorgen voor een “thuis” gevoel.

De fraaie inrichting zorgt voor een "thuis" gevoel

De maatwerk meubels zijn in overleg met Van Asselt ontworpen, geproduceert en gemonteerd. De vergadertafels hebben een robuuste uitstraling door het gebruik van natuurlijke materiaal, ruw hout. De tweedeling maakt een uniek exemplaar van de vergadertafel. 

De ruimtes worden gescheiden door verschillende maatwerk wanden, mos-wanden en leisteen-wanden, door Haklander Interieurbouw gefabriceerd en gemonteerd. 

Treinzit als werkplek

De treinzit is een echt pronkstuk in het kantoorinterieur. Heel geschikt om je als medewerker even in terug te trekken, of te overleggen met collega’s of klanten. De werkplekken zijn prefab (vooraf) gefabriceerd door onze meubelmakers en gemonteerd door ervaren monteurs. 

Op zoek naar op maat gemaakt

kantoormeubilair?

Bent u ook op zoek naar kantoormeubilair, maar dan echt iets unieks? Wij helpen u graag. Turnkey interieurbouwprojecten doen wij vaak in samenwerking met een architect of ontwerper. Veel van onze meubels worden prefab (vooraf) gefabriceerd op basis van het ontwerp van de architect. Wij werken uitsluitend met eigen meubelmakers en monteurs. 

Alle meubels worden met zorg gefabriceert door hoogwaardige machines en met de grootste zorg op locatie gemonteerd, door ervaren monteurs. 

Enthousiast? Neemt u gerust contact op voor een oriënterend gesprek. Kijk ook eens op onze projectenpagina voor meer inspiratie. 

Info

Locatie Amersfoort
Oplevering Voorjaar 2018
Opdrachtgever Van Asselt Accountants
Rol Haklander Turnkey interieurbouw
 
Werkzaamheden

Vergadertafels
Receptie
Treinzit
Moswanden
Leisteenwanden

Foto's van deze locatie