(glas)wanden en meubelmaatwerk voor

Mobiquity Amsterdam

Mobiquity is een wereldwijde club creatievelingen, ingenieurs en projectmanagers die bedrijven helpt met hun digitale transformatie. 

Kantoorinrichting

Voor het kantoor van Mobiquity in Amsterdam leverde Haklander interieurbouw – naar uitvoering van het ontwerp van OOKarchitecten en onder projectbegeleiding van Solved – op maat gemaakte meubels, die uiteraard geplaatst werden door onze eigen monteurs. Ook verzorgden we de (glas)wanden. 

Stoer en stijlvol

Het pand van Mobiquity ademt nu een stoere en stijlvolle sfeer, mede dankzij het gebruik van zwarte meubels op maat en staal. 

 

Extra bijzonder: in de stalen frames zijn alle functionele elementen weggewerkt. De vele glaswanden zorgen voor licht en transparantie. Een aantal vergaderzalen is voorzien van handige wanden met blackboards. De vilten wanden bij de werkplekken geven het geheel een warme uitstraling en zijn ook nog eens van belang voor de akoestiek in het gebouw. De cognackleurige meubels, de accenten in ‘Mobiquity-blauw’ en de frisgroene planten maken het plaatje compleet. 

Info

Locatie Amsterdam
Oplevering 2021
Opdrachtgever OOKarchitecten
Rol Haklander Leveren van de wanden, glaswanden en maatwerkmeubels
 
Werkzaamheden

Vergaderruimtes
Vide
Plafonds
Balie
Kastenwanden
Decoratieve akoestische bekleding
Divider meubels
Banken
Keuken en pantry’s

Foto's van deze locatie