Interieurbouw voor horeca

meubilair op maat

Uw gasten ontvangen in representatieve ruimtes, juist in de horeca branche is dat alles bepalend. Van de lobby en keuken van uw restaurant of hotel tot de inrichting van de hotelkamers of eetruimtes. Met uw interieur maakt u een eerste indruk. Haklander Interieurbouw werkt dagelijks aan de meest uiteenlopende interieurbouwprojecten ook binnen de horecabranche. Van de voorzijde van het project, tot en met de oplevering zijn wij in staat uw project uit te voeren.

Interieurbouw voor horeca

Hoe doen wij dat?

  • Dat begint bij een deskundig advies.
  • Gevolgd door een plan van aanpak.
  • Met kwalitatief tekenwerk.
  • Productie door high tech machines in onze eigen fabriek.
  • Montage door eigen interieurbouwers op uw locatie.

Ruimtes in beweging met verrijdbare meubels

Als horeca ondernemer wilt u de ruimtes zo efficiënt mogelijk inrichting. Verrijdbare meubels zijn daar uitermate geschikt voor. Zo kunt u eenvoudig een dansvloer creëren tijdens een bruiloft en het volgende moment uw buffetmeubels opstellen voor een zakelijk diner.

HACCP norm

Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen, omdat zij willen voldoen aan de wettelijk gestelde normen. Wij houden bij het bedenken en produceren van uw meubels rekening met mogelijke gevaren voor de veiligheid van voedsel (volgens de HACCP norm). Tevens aan het welzijn van uw medewerkers, door onze meubels ergonomisch verantwoord, op maat te maken.

Lean planning

Onze samenwerkingspartners bestaan uit architecten, aannemers en onderaannemers. Samen werken wij aan het beste eindresultaat zonder uitloop van planning of bouwtijd. Wij hebben ervaring om volgens “Lean planning” te bouwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of kijkt u eens rustig naar onze gerealiseerde interieurbouwprojecten binnen de horecabranche.

Interieurbouw voor horeca projecten

Meer tastbare belevingen